equalizer.gif (240Ã?320)
      
 Batuhan AKAN (Yalova) ,   Tanri TÜRK e yar olsun...    |           Seda ,   Ali Kınık -hapisde yatarım ...    |           Göksel (Bodrum) ,   Tek isteğim Allah Türkü Korusun......    |           Aydın cingöz (Ankara ) ,   Ozan manas yar dediğim şarkısı...    |           Rümeysa (Istanbul) ,   Ali kınık ali ayşryi seviyor...    |           Adsiz kurt ,   Turkun turkusu...    |           Abdullah başcı (Sivas) ,   Ali kinik son bir defa...    |           Murathan (İstanbul /kucukcekmece) ,   Yandı yürekler yandı...    |           Gülsün ufuk yılmaz (Fethiye ) ,   Ülkücü radyo ...    |           Adem (Şırnak ) ,   Özel harekat gelsin şu dağları inletsin...    |           Adem (Şırnak ) ,   Özel harekat gelsin şu dağları inletsin...    |           Naci (Cezayir) ,   Basbuglsr olmez...    |           Osman (İstanbul ) ,   Mustafa yıldızdoğandan bizim türkümüz çalabilir misiniz ...    |           Sabri (İstanbul fatih) ,   Üsküdar yanıyor sarkiai...    |           Muhammet ( istanbul sultanbeyli) ,   Ozan ünsal türküm türküm türküm ben şarkısını canlarmışsınız ...    |           Volkan (İstanbul) ,   Asenam...    |           Halil (Karapınar) ,   Ahmet şafak tan ay yıldız kolye rica ediyorm...    |           kadir (şanlıurfa ) ,   Diriliş erturul ...    |         
Kullanıcı:    Parola:    Üye Ol   Şifremi Unuttum  
 

 

 
 
 

Yaşlılarımız, Dün ile Bugün Arasında Köprü Kurar

 

Yaşlılar Günü Sebebiyle bir mesaj yayımlayan Kırıkkale MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, “Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, şüphesiz bizim en değerli varlıklarımızdır.”

ÖZEL DÖNEMDİR

Kırıkkale MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, “Yaşlılık, her insan için değişik mânâ ve önem ifade etmekte olup bu yönüyle hayatın çok özel bir dönemidir. Bu özel dönemde yaşlılarımıza hürmet, sevgi ve hizmette kusur etmememiz medeniyetimizin gereğidir. Bizler yaşlılarımızı, içerisinde yaşadığımız toplumun ‘bereket unsurları’ olarak görürüz. Şeyh Edebali’nin ‘Ananı, atanı say; bereket büyüklerle beraberdir.’ sözünü hepimiz rehber ediniriz.  Bu düşünce hem aile bağlarımızın hem de toplumsal dokumuzun korunması bakımından hayati bir önem taşımaktadır.

Nice Güzel Günlere

Sözlerine devam eden Akbulut, “Bugün hâlâ millet olma bilincini taşıyorsak, aile olmanın kutsallığına olan inancımızla evlâtlarımızı yetiştirebiliyorsak yaşlılarımızın geçmişle bugün arasında kurdukları köprü sayesindedir. Bizleri yetiştiren, koruyup kollayan değerli büyüklerimizin ihtiyaç duydukları bu dönemde, yaşama sevinçlerini kaybetmeden, sağlıkla huzur içinde yaşamalarına katkı sağlamak, hak ettikleri saygı ve sevgiyi eksiksiz bir biçimde göstererek gönüllerini hoşnut tutmak, hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin öncelikli görevlerimizden biridir. Çeşitli sebepler ve imkânsızlıklar nedeniyle ailelerinden ve evlatlarından bu hizmeti alamayan yaşlılarımıza da devletimiz sahip çıkarak en iyi koşullarda bakımlarını yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle toplumumuzu bugünlere ulaştıran tüm yaşlılarımızın Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor; sağlık, esenlik ve mutluluk diliyorum.”   FARUK AKBULUT.  MHP KIRIKKALE MERKEZ İLÇE BAŞKANI.

 
Tarih       : 02 Ekim 2022
 
 

En iyi mobil görünüm için:

Telefonunuzda "Google Chrome" kullanınız. Uzun metinlerde en alttaki "Basitleşmiş görünümü göster" seçiniz.

Örnek seçim için tıkla!