equalizer.gif (240Ã?320)
      
 Batuhan AKAN (Yalova) ,   Tanri TÜRK e yar olsun...    |           Seda ,   Ali Kınık -hapisde yatarım ...    |           Göksel (Bodrum) ,   Tek isteğim Allah Türkü Korusun......    |           Aydın cingöz (Ankara ) ,   Ozan manas yar dediğim şarkısı...    |           Rümeysa (Istanbul) ,   Ali kınık ali ayşryi seviyor...    |           Adsiz kurt ,   Turkun turkusu...    |           Abdullah başcı (Sivas) ,   Ali kinik son bir defa...    |           Murathan (İstanbul /kucukcekmece) ,   Yandı yürekler yandı...    |           Gülsün ufuk yılmaz (Fethiye ) ,   Ülkücü radyo ...    |           Adem (Şırnak ) ,   Özel harekat gelsin şu dağları inletsin...    |           Adem (Şırnak ) ,   Özel harekat gelsin şu dağları inletsin...    |           Naci (Cezayir) ,   Basbuglsr olmez...    |           Osman (İstanbul ) ,   Mustafa yıldızdoğandan bizim türkümüz çalabilir misiniz ...    |           Sabri (İstanbul fatih) ,   Üsküdar yanıyor sarkiai...    |           Muhammet ( istanbul sultanbeyli) ,   Ozan ünsal türküm türküm türküm ben şarkısını canlarmışsınız ...    |           Volkan (İstanbul) ,   Asenam...    |           Halil (Karapınar) ,   Ahmet şafak tan ay yıldız kolye rica ediyorm...    |           kadir (şanlıurfa ) ,   Diriliş erturul ...    |         
Kullanıcı:    Parola:    Üye Ol   Şifremi Unuttum  
 

 

 
 
 

Kılavuz’dan İsmail Küçükkaya’ya sert tepki.

 

MHP’li Olcay Kılavuz’dan İsmail Küçükkaya’ya: Sana bu vatanın havası, suyu, aşı ve ekmeği haramdır! MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde Selahattin Demirtaş’ın eşini programa çıkaran İsmail Küçükkaya’ya sosyal medya hesabı üzerinden ateş püskürdü.

MHP’li Kılavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, teröristbaşının heykelini dikeceğini, Pkklı cenazelerine katılmayan vekillere soruşturma açacağını ifade eden Demirtaş’a güzelleme yapan Küçükkaya’ya sert tepki göstererek “Sen de ahlak, şeref ve utanma yok mu” dedi.

MHP’li Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde:

‘’793 asker, polis, özel harekatçı ve korucumuzun şehit olduğu Hendek operasyonlarının azmettiricisi Terörist Selahattin Demirtaş’ın,eşini 6-7 Ekim olaylarının yıldönümünde programa çıkararak Demirtaş’ın avukatlığını yapan İsmail Küçükkaya! Sen de ahlak, şeref ve utanma yok mu?

13 Kasım 2012’de Mardinde “Biz daha önder Aponun heykelini dikeceğiz" diye şerefsizce konuşan, “Pkklı cenazesine katılmayan vekile soruşturma açarım” diyecek kadar ihanet içinde bulunan bir hainin, bir teröristin hapiste olmasına üzülmek tam da senin gibi bir satılmışa yakışır.

Be hey Allah’tan korkmaz.

Be hey kuldan utanmaz…

Terörist Demirtaş’ın gün yüzü görmemesine üzülen terörist sevici İsmail Küçükkaya! Terörist Demirtaş yüzünden kaç çocuk baba diye, kaç kadın koca diye, kaç anne-baba evlat diye toprağa sarılıyor senin haberin var mı?

Şehit ailelerimizin cayır cayır yanan içleri, bitmeyen tükenmeyen yürek yangınları ve acıları, boynu bükük öksüz ve yetim kalan yavrularımızın ahı dilerim seni ondurmaz !!!
Terörist Demirtaş’ın eşini televizyona çıkarırken hiç mi yüzün kızarmadı? Atatürk’ün portresini önüne koyarken hiç mi vicdanın sızlamadı? Sen Türk televizyonlarını lekeleyen, Atatürkçü görünen su katılmamış bir riyakarsın.

İsmail Küçükkaya! Sana bu vatanın havası, suyu, aşı ve ekmeği yazıktır haramdır !!! Gazi Atatürk’ün arkasına sığınma! Çık tam da sana yakışır bir şekilde ihanetini ve rezilliğini herkese açık açık söyle!!!

Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız uğruna şehadet şerbeti içen kahramanlarımızın ahı yerde kalır mı sandın? Yüce Türk milleti bu kalleşliği unutur mu sandın? Tarih yaptığın bu hainliği affeder mi sandın?

Türkiye Cumhuriyetinin, Türk milletinin, Türk vatanının en sinsi düşmanları sizlersiniz. Bu ihanetini Allah affetmez, Türk milleti ise asla unutmaz!

Sen de çok sevdiğin terörist Demirtaş gibi bu ülkede yaşamayı hak etmeyen bir namertsin. Şehit kanlarıyla sulanmış vatanı ve televizyon ekranlarını kirletmenden zûl duyuyorum.
Yeri gelmişken gür bir şekilde bir daha söylüyoruz:

Selahattin Demirtaş teröristtir!

İsmail Küçükkaya ise terörist güzellemesi yapan teröristlerin sözcüsü bir şarlatandır.’’

 
Tarih       : 07 Ekim 2021
 
 

En iyi mobil görünüm için:

Telefonunuzda "Google Chrome" kullanınız. Uzun metinlerde en alttaki "Basitleşmiş görünümü göster" seçiniz.

Örnek seçim için tıkla!