Adem (Şırnak ) ,   Özel harekat gelsin şu dağları inletsin...    |           Adem (Şırnak ) ,   Özel harekat gelsin şu dağları inletsin...    |           Tamer Yüksel CETIN (Almanya Aalen) ,   Osman Öztunctan Üsküdar i calarsaniz sevinirim...    |           Naci (Cezayir) ,   Basbuglsr olmez...    |           Osman (İstanbul ) ,   Mustafa yıldızdoğandan bizim türkümüz çalabilir misiniz ...    |           Sabri (İstanbul fatih) ,   Üsküdar yanıyor sarkiai...    |           Muhammet ( istanbul sultanbeyli) ,   Ozan ünsal türküm türküm türküm ben şarkısını canlarmışsınız ...    |           Volkan (İstanbul) ,   Asenam...    |           Halil (Karapınar) ,   Ahmet şafak tan ay yıldız kolye rica ediyorm...    |           Kubılay ,   Manısa ulku ocakları selam aleykümselam Ahmet şafak olsun...    |           kadir (şanlıurfa ) ,   Diriliş erturul ...    |           Bedri (Birsa) ,   Şehitler ölmez vatan bölünmez calarmisiniz ...    |           Bekir (Kayseri) ,   Delikurt ...    |

Ülkücü İşçilerden Basın Açıklaması

Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı ve Marmara Bölge Başkan Yardımcısı Okan Ertorun Kocaeli’nde çözülmesi gereken sorunlarla ilgili açıklama yaptı.

Ülkücü Işçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı ve Marmara Bölge Başkan Yardımcısı

Okan Ertorun Basın Açıklaması

Işçilerimizin sorunlarını ve taleplerini yakından takip ederek, çözüme kavuşması için ilgili ve yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Kocaeli bir büyükşehir, ulaşım merkezi, turizm cazibesi ile birlikte büyük bir sanayi bölgesidir. Bu potansiyeli çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu nedenle gençlerimizin istihdamı ve işçilerimizin sağlığı öncelikli konularımız arasındadır.

Gençlerimizin istihdamı ile ilgili olarak yeni istihdam projeleri birlikte, eğitim ve kültür projeleri hazırlıyoruz. Özel sektör, kamu, yerel yönetimler, üniversiteler ve meslek kuruluşları görüşmelerimiz devam etmektedir.

Kronik iş kazaları ve meslek hastalıklarının önüne geçilmesi için, ilgili kurum ve kuruluşlarla eğitim ve rehabilite çalışmalarına ağırlık vereceğiz.

Ayrıca, öncelikli olarak çözülmesi gereken konular arasında, engelli istihdamı, çocuk işçiliğinin önlenmesi, sosyal güvencesi olmayan işçilerin tespit edilmesi ve sosyal güvenceye kavuşturulması, geçici ve mevsimlik işçilerin çalışma ve yaşam koşullarının düzeltilmesi gibi işçilerimizin acil ve kalıcı çözüm beklediği konular bulunmaktadır.

Kamuoyunun bilgi ve takdirlerine arz ederiz.

Okan Ertorun

Ülkücü Işçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı ve Marmara Bölge Başkan Yardımcısı