Adem (Şırnak ) ,   Özel harekat gelsin şu dağları inletsin...    |           Adem (Şırnak ) ,   Özel harekat gelsin şu dağları inletsin...    |           Tamer Yüksel CETIN (Almanya Aalen) ,   Osman Öztunctan Üsküdar i calarsaniz sevinirim...    |           Naci (Cezayir) ,   Basbuglsr olmez...    |           Osman (İstanbul ) ,   Mustafa yıldızdoğandan bizim türkümüz çalabilir misiniz ...    |           Sabri (İstanbul fatih) ,   Üsküdar yanıyor sarkiai...    |           Muhammet ( istanbul sultanbeyli) ,   Ozan ünsal türküm türküm türküm ben şarkısını canlarmışsınız ...    |           Volkan (İstanbul) ,   Asenam...    |           Halil (Karapınar) ,   Ahmet şafak tan ay yıldız kolye rica ediyorm...    |           Kubılay ,   Manısa ulku ocakları selam aleykümselam Ahmet şafak olsun...    |           kadir (şanlıurfa ) ,   Diriliş erturul ...    |           Bedri (Birsa) ,   Şehitler ölmez vatan bölünmez calarmisiniz ...    |           Bekir (Kayseri) ,   Delikurt ...    |

ATİLA KAYA,IN BASIN AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Atila Kaya'nın Basın açıklaması:

...MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Atila Kayanın Basın açıklaması:

"Ülkemizin gündemine neden ve nasıl girdiği ile amacının ne olduğu halen belirsizliğini korumakta ve tartışılmakta olan kabul edilmesi halinde hükümet sistemini değiştirecek anayasa değişikliği teklifi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tercihini ilan etmesinin ardından çalışma arkadaşlarından farklı tercihlerde bulunacak olanların da bu tercihlerini açıklamalarını ahlaki bir gereklilik haline getirmiştir. Bütün hayatım uğrunda mücadele ile geçen ve ödediğim bedelleri göğsümde şeref madalyası olarak taşıdığım ülkücülüğe olan inancım ve Türk milliyetçiliği anlayışım aklıma ve vicdanıma anayasa değişikliği teklifine hayır, dememi emrederken iki yüzlü davranmaktan da men etmektedir. Bu şartların bir gereği olarak halen yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ediyorum. İstifama hiç kimse tarafından kişisel tavrım olmasının ötesinde bir anlam yüklenmemelidir. Saygılarımla”

Tarih       : 04 Ocak 2017

rt.png (35×20) RadyoSitesiKur